Gå vidare till innehåll

Betala med Klarna

Fri Frakt & Rabatt tills lagret är slut!

30-dagars garanti

40% Sommarrea + Fri frakt i hela Sverige

  Fraktpolicy

  VIKTIG ANMÄRKNING ang. COVID-19 TRANSPORTBEGRÄNSNINGAR

  Vi upplever leveransförseningar på grund av transportrestriktioner över hela världen. Förseningen kan inträffa när som helst under leveransprocessen, inklusive när din beställning är på väg.

  Vi arbetar hårt för att se till att du får dina produkter, men leveransförseningar på grund av covid-19-protokoll och världsomspännande karantän och personalbrist ligger utanför vår kontroll.

  Vi kommer att se till att alla får sina beställningar och vi tackar för ditt tålamod.

  Returer och återbetalningar

  Även om vi gör vårt bästa för att se till att du får en fantastisk upplevelse med oss, förstår vi att saker och ting inte riktigt fungerar. Vi är 100 % engagerade i att säkerställa att du är nöjd med din beställning.

  Kontant återbetalning

  Vi erbjuder 100 % kontantåterbetalning för alla varor i din beställning inom 30 dagar. Din återbetalning kommer att behandlas till vilken betalningsmetod du än använde när du gjorde din beställning.

  Returfrakt

  Du ansvarar inte för returfraktkostnader om varan du returnerar är skadad. Observera att du kommer att stå för alla andra returfraktkostnader.

   

  Frakt och leveranstider

  Beräknad leveranstid för denna produkt är mellan 9 - 17 dagar, helt fraktfritt. För att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser till slutkund har vi ett brett kontaktnät av leverantörer både inom och utanför EU. Läs mer om våra relationer och arbetsätt under fliken  FRAKTINFORMATION

  Vårt mål är att erbjuda dig de bästa fraktalternativen, oavsett var du bor. Vi levererar till hundratals kunder över hela världen varje dag, och vi strävar efter att förse dig med tjänster på högsta nivå.

  Tidsramen för orderleverans är uppdelad i två delar:

  Behandlingstider: Beställningar kan ibland ta 2-5 arbetsdagar att behandla efter att beställningen har lagts innan den skickas ut.
  Leveranstider: 9-17 dagar

  Vi erbjuder gratis spårbar frakt i hela Sverige

  7 - 12 arbetsdagars frakt.

  Miljövänligt & Ofarligt

  Vår garanti

  30-dagars garanti

  KLARNA

  Säker och enkel betalning med Klarna